One thought on “New Version Out

  • Moikka. Olet ehkä huomannut, että blogiisi on saattanut kolahdella kävijöitä osoitteesta Peliblogit.com. Kyseessä on perustamani ilmaispalvelu, jonka tavoitteena on kietaista yhden sivun alle kotimaiset peliblogaajat – kirjoitti sitten omista pelikokemuksista, pelitutkimuksesta tai vaikkapa pelialasta.

    Palvelu on ilmainen ja se on perustettu puhtaasti nostamaan suomalaiset peliblogaajat neule- ja parturiblogien suosta. Näin sekä peliblogeista kiinnostuneet ja niitä kirjoittavat näkevät näppärästi, mitkä ovat hetken puheenaiheita ja saavat myös uusia näkökulmia eri aihepiireihin.

    Kuten sanottua, Peliblogit.comin käyttäminen on ilmaista niin blogaajille kuin vierailijoille. Ainoa, mitä toivoisin, olisi se, että mukana oleviin blogeihin liitettäisiin Peliblogit.com -nappi (http://www.peliblogit.com/button.php) tai muu linkki palveluun, eikä tietysti muukaan sanan levittäminen esim. blogikirjoituksen muodossa ole pahasta!


    Janos Honkonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.